Avoimet työpaikat – Tee merkityksellistä työtä vammaisten ja erityisryhmien parissa

Taitolan päivätoimintaryhmiä on jo useilla paikkakunnilla ja uusia toimipaikkoja tullaan perustamaan ympäri Suomen.

Avoimet työpaikat:

Yksikön johtaja työ -ja päivätoimintaan

Jyväskylään ja Äänekoskelle

Yksikön johtaja työ -ja päivätoimintaan

Haku päättyy 26.10.

Katso lisätiedot Duunitorista

Tule osaksi Taitolan tiimiä ja nauti työstäsi!

Haluatko olla rakentamassa vammaisille ja erityisryhmiin kuuluville ihmisille polkua aikuistumiseen ja merkitykselliseen elämään. Taitolassa pääset osaksi aktiivisesti ja tavoitteellisesti johdettua päivätoimintaan. Jos olet kiinnostunut monipuolisesta arki- ja elämäntaitojen ohjaamisesta ja vuorovaikutuksesta Taitola on sinun paikkasi! Liity joukkomme edistämään vammaispalveluiden laadukasta toteutusta hyvässä työyhteisössä.

Nautitko aidosti työskentelystä erityisryhmien kanssa?

Hienoa! Taitolan tiimissä pääset toteuttamaan aidosti osallistavaa päivätoimintaa. Kehittämämme päivätoiminnan malli luo valmiin rytmin päiviin ja mukautuu sekä yksilöiden että ryhmien tarpeisiin

Onko sinulla ideoita ja virtaa monipuoliseen toimintaa?

Mahtavaa! Taitolassa ideasi saavat vastakaikua, koska meillä arki muodostuu monipuolisesta toiminnasta, johon tarvitaan niin kädentaitoja, aktiivisuutta kuin liikunnallisuutta.

Pidätkö avoimesta vuorovaikutuksesta?

Niin mekin! Taitolassa pääset kohtaamaan niin työkaverit kuin asiakkaasi ihmisinä. Siksi tarvitset kykyä nauttia vuorovaikutteisista päivistä ja kahvipöytäkeskusteluista.

Avoin hakemus:

Mikäli meillä ei juuri nyt ole avoimia työpaikkoja, voit jättää meille avoimen hakemuksen tai ottaa yhteyttä Taitolan Tuomoon.

Tuomo Takala
toimitusjohtaja

Puh. 040 542 1909
tuomo.takala@taitola.fi

Haluatko olla perustamassa uutta Taitolaa paikkakunnallesi?

Taitolan toimintayhteisöjä syntyy vauhdilla ympäri Suomen. Jos haluat seuraavan Taitolan juuri sinun paikkakunnallesi, laita meille viestiä.