Taitolan tiimi ja Elämöitsijät pelasivat salibandya lauantaina 16.11.2019 Buugilla Killerillä Elämöitsijöiden harjoitusvuorolla. Taitola lahjoitti Elämöitsijöiden harjoituskäyttöön 30 violettia sählypalloa ystävyyden merkiksi. Kuvakarusellista voi katsoa, miten pelit kulkivat.

Liikkuminen näkyy Taitolan toiminnassa monin tavoin. Taitolan päiväaikainen toiminta alkaa aina työvalmentajien vetämällä aamujumpalla. Aamujumpat ovat esimerkiksi keppijumppia, kuminauhajumppia tai kuntopiirejä. Aamujumpista löytyy videoita Taitolan facebook-sivulta.

Taitolan viikko-ohjelmassa on myös monilajiryhmä, jossa tutustutaan eri urheilulajeihin ja pelataan pelejä. Monilajiryhmän tarkoituksena on esitellä erityisryhmiin kuuluville henkilöille eri urheilulajeja, auttaa heitä löytämään oma lajinsa ja antaa mahdollisuuksia niiden harrastamiseen tulevaisuudessa.

Elämöitsijät on jyväskyläläinen yhdistys, joka järjestää ja kehittää kehitysvammaisten ja muiden erityisryhmien virkistys- ja vapaa-ajantoimintoja. Salibandyä pelataan aktiivisesti ja sen lisäksi toimintaan kuuluu mm retkien ja tapahtumien järjestämistä. Yhdistys on toiminut 20 vuotta.