Taitolan syksy alkoi seikkaillen Kapeenkoskella. Erityisryhmille suunnattu tapahtuma pidettiin Kapeenkoskella torstaina 19.9.2019. Elämyksiä luomassa oli Äijänkäppyrä action outdoors ja huikeat puitteet seikkailuille tarjosi Kapeenkoski Oy. Seikkailupäivän sää oli syksyinen, mutta tunnelma lämmin!
Syysseikkailuun osallistujat kuuntelemassa alkuinfoa Kapeen kievarin pihassa.
Syysseikkailuun tuli kuutisenkymmentä osallistujaa eri puolilta Keski-Suomea.

Koskenlaskuun lähti venelastillinen uimataitoista väkeä. Aluksi oli tietysti pukeuduttava asianmukaisiin varusteisiin: sadeasuihin, pelastusliiveihin ja kypäriin. Melontareitti on noin 2,5 km pitkä – aluksi melottiin Kapeen sulkuun, siitä noustiin Vatajanjärven ja Kuhnamonjärven kautta koskiosuudelle. Lyhyttä Makasiinikoskea seurasi vauhdikas Luijankoski kaarteineen ja hauskuus jatkui vielä Kärmekosken ja Kapeenkosken verran. Lopuksi palattiin lähtöpisteeseen, hymyissä suin.

 

 

 

Koskenlaskutunnelmaa Kapeenkoskelta

Seikkailuliikuntaa oli koskenlaskun lisäksi tarjolla monipuolisesti ja monet kokeilivatkin rohkeasti useampia juttuja. Oli jättipallolenttistä, paintball-ammuntaa, sup-lautailua, korikiipeilyä ja jousiammuntaa. Myös kickbikella liikkumista pääsi kokeilemaan.

Elämyksien mahdollistamisen lisäksi Äijänkäppyrä action outdoors loihti myös maistuvaa pyttipannua ja muurinpohjalettuja, joita sai ostaa paikan päältä. Syysseikkailun ansiosta seikkailuliikunta tuli monelle tutummaksi ja parhaimmillaan mukaan jäi monta hienoa kokemusta ja muistoa. Taitolan syysseikkailu kokosi yhteen ison joukon ihmisiä nauttimaan iltapäivästä ja seikkailuliikunnasta luonnon helmassa. Voisiko tästä tulla perinne?